Sušené pekařské droždí
Snadno stravitelné přírodní zahušťovalo z mořských řas
Bujón bez glutamátu sodného vhodný k polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům
Bujón bez glutamátu sodného vhodný do polévek, omáček a jiných pokrmů
Jemná hořčice z kontrolovaného ekologického zemědělství
Mírně ostrá hořčice z kontrolovaného ekologického zemědělství
Sušená černá houba (Mu-Err)
Bezlepkové kypřidlo při pečení
Kečup s 75% rajčat slazený pouze jablky
Rajčatový kečup z vyzrálých italských rajčat. Bez konzervantů, aromat či jiných přídatných látek.
Jemný kečup ze zralých rajčat
Bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva
Inaktivované sušené kvasnice
Inaktivované sušené kvasnice se sladovým extraktem
Čistě přírodní zahušťovalo z citrusových plodů
Puding v BIO kvalitě s 20% kakaového prášku
Puding v BIO kvalitě s pravou Bourbon vanilkou
Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka
Sůl z podhůří Himaláji vyniká lahodnou chutí
Nerafinovaná vulkanická sůl z podhůří Himaláji známá také jako Kala Namak, pokrmům dodává vajíčkovou chuť i vůni
Nerafinovaná přírodně železitá sůl z Himalájí
Sůl z podhůří Himaláji vyniká lahodnou chutí, růžovou barvu jí dodávají stopová množství iontů železa
Nerafinovaná himálajská růžová sůl, v přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami
Specifická pomalu pražená hrubá himalájská sůl s dřevěným uhlím
Sůl s nízkým obsahem sodíku - jodová - prostředek, který zastupuje kuchyňskou sůl. Doporučená pro osoby, které nemohou užívat mnoho sodíku.
Nerafinovaná mořská sůl velmi bohatá na minerály včetně přírodního hořčíku, draslíku. Označována i jako keltská sůl.
Nerafinovaná přírodně jodovaná mořská sůl
Nerafinovaná sůl získávaná přirozeným odpařováním mořské vody
Lehce stravitelný koncentrovaný škrob s příznivými účinky na zdraví
Vanilkové lusky z Ugandy s vysokým podílem vanilinu.
Pálivá pasta s křenem a křenem wasabi.
Nastavení