Kuchyňské oleje
Značky
Arašídový olej je velmi odolný vůči vysokým teplotám, a proto je výbornou volbou pro fritování. Využívá se k přípravě dresinků nebo při vaření či pečení.
Jedlý hroznový olej je vyroben z hroznových semínek a vyniká jemnou neutrální chutí. Je ideální k dochucování pokrmů hlavně ve studené kuchyni.
Kukuřičný olej má jemnou a delikátní chuť, je ideální pro použití ve studené kuchyni, ale využití má i v teplé kuchyni.
Výběrová jakost olivového oleje získaná přímo z oliv pouze mechanickými postupy, z prvního lisování za studena.
Získává se šetrným pomalým lisováním semínek řepky olejné ekologicky vypěstované v Evropě, bez použití tepla a organických rozpouštědel. Bohatý na Omega 3 a Vitamin E.
Olej pro studenou kuchyni jemně oříškové chuti s optimálním poměrem Omega-3,6,9
Tato směs olejů je namíchána nejen tak, aby obsahovala vyvážený poměr mastných kyselin a byla dodržena důležitá rovnováha mezi omega 3 a omega 6 mastnými kyselinami. Salátový...
Získává se lisováním semínek slunečnice bez použití tepla a organických rozpouštědel. Olej neprochází žádnou rafinací a má výraznou slunečnicovou chuť a...
Získává se lisováním ze speciální odrůdy slunečnicových semínek, díky čemuž má olej vyšší obsah jedenkrát nenasycené kyselinu olejovou - ta zaručuje stabilitu i...