Vítejte v novém vzhledu našeho e-shopu biolevel.cz! Věříme, že bude nové prostředí uživatelsky příjemné a že opět u nás najdete vše, co budete potřebovat :)

Olej dýňový 250ml, Natural Jihlava

Kód: 26008
195,30 Kč 169,83 Kč bez DPH 78,12 Kč / 100 ml
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Využití v kuchyni:
Všechny panenské oleje jsou přírodními produkty. Používají se především k pokapání hotových jídel, vmíchání – dochucení hotových jídel a salátů, nebo samotné. Nesmí se vystavovat přímému slunečnímu záření, neboť by mohlo dojít k jejich znehodnocení!

Panenské oleje jsou ideální potravinou pro zdravou a přitom chutnou kuchyni. Mnohým onemocněním lze předejít nebo si od nich pomoci změnou návyků lidí v péči o svůj organismus posilováním imunitního systému, přísunem vitamínů a dalších látek, které tělo potřebuje. Ty jsou obsaženy v mnohých rostlinách včetně bylin, nejvíce v jejich semenech. Oleje z těchto semen mají vysokou energii a koncentraci bioaktivních složek – účinných látek pro živý organismus, mnohem vyšší než mají různé bylinné čaje, louhy a maceráty. 

Výroba panenských olejů probíhá za studena pomalým mechanickým lisováním, bez chemie, pod ochrannou atmosférou, aby se tak zachovaly všechny bioaktivní složky a byla zaručena nejvyšší kvalita výrobku. Lisují se z vybraných semen nebo klíčků rostlin. Posilují imunitní systém, dodávají tělu energii, vytrvalost, zlepšují paměť, zmírňují projevy stárnutí pokožky, snižují riziko infarktu myokardu a aterosklerózy, zlepšují funkci jater. Přispívají k prevenci nemocí ledvin.

Panenské oleje obsahují aminokyseliny, které si tělo nedokáže samo vyrobit, nenasycené mastné kyseliny (omega - 3, omega - 6, omega – 7, omega - 9), vitamíny a enzymy, fytosteroly a minerály. Jsou důležité na úpravu zdravotní stránky člověka, tělo se jejich užíváním vyčistí od chemických nánosů. Tyto přírodní oleje rozkládají krevní tuky. Vyznačují se vysokým obsahem vitamínů B, C, D, E a K.

Doplňkové parametry

Kategorie: OLEJE, GHÍ, OCTY, UMEBOSHI
Hmotnost: 0.7 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: