Sůl z podhůří Himaláji vyniká lahodnou chutí
Nerafinovaná vulkanická sůl z podhůří Himaláji známá také jako Kala Namak, pokrmům dodává vajíčkovou chuť i vůni
Nerafinovaná přírodně železitá sůl z Himalájí
Sůl z podhůří Himaláji vyniká lahodnou chutí, růžovou barvu jí dodávají stopová množství iontů železa
Nerafinovaná himálajská růžová sůl, v přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami
Specifická pomalu pražená hrubá himalájská sůl s dřevěným uhlím
Sůl s nízkým obsahem sodíku - jodová - prostředek, který zastupuje kuchyňskou sůl. Doporučená pro osoby, které nemohou užívat mnoho sodíku.
Nerafinovaná mořská sůl velmi bohatá na minerály včetně přírodního hořčíku, draslíku. Označována i jako keltská sůl.
Jedlá mořská sůl ze Španělska.
Nerafinovaná přírodně jodovaná mořská sůl
Nerafinovaná sůl získávaná přirozeným odpařováním mořské vody
Nastavení