Intenzivní exotické koření podobné lékořici
Mimořádná kvalita za příznivou cenu
Extra kvalita, zahradní pěstování!
Nenahraditelná bylinka italské kuchyně
Sušené listy aromatického vavřínu
Citrónová kůra z chemicky neošetřených citrónů
Jemnější než čerstvý česnek
Česnek sušený granulovaný jako plnohodnotná náhrada čerstvého česneku
Všestranná pikantní a zároveň svěží bylinka, jemnější než klasický česnek
Základní bylinka italské kuchyně
Výrazná bylinka nasládlé chuti pro ochucení polévek nebo marinád
Koření nasládlé chuti a exotické vůně, podobné anýzu a lékořici
Semínka hořčice žluté k domácímu klíčení
Aromatické orientální koření
Ostrá chuť chilli pro přípravu pikantních pokrmů
Extra ostrá odrůda chilli papriček
Hrubě mleté chilli vločky střední ostrosti
Nezaměnitelné koření indické kuchyně
Výrazné koření indické kuchyně používaná ve slaných ale i sladkých pokrmech
Kmín vypěstovaný v západních Čechách
Nepostradatelné koření v české kuchyni
Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá
Kmín běžný v indické, asijské, mexické, ale také arabské kuchyni
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni
Oblíbené indické koření k přípravě masa, brambor, rýže, čočky a zeleniny
Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas
Lahodná paprika nejen pro vaše steaky
Na ochucení grilovaných a dušených mas
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně
Středně pálivé chilli typické do asijské a jihoamerické kuchyně
Značně aromatický pepř, ale málo peprný.
Velmi jemná chuť a vůně - vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso
Špičková voňavá paprika namletá ze sladkých paprik uzrálých ve slunné Murcii
K přípravě ryb, pečených a dušených mas
Pravá bourbon vanilka z Madagaskaru
Nastavení