Koriandr mletý BIO 40g, Sonnentor
Kód: SON330Související produkty
![Sonnentor koreni garam masala](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.biolevel.cz/user/shop/detail/3821_sonnentor-koreni-garam-masala.jpg?65859e92
)
Indická směs koření pro všestranné použití
![Sonnentor koreni curry sladke](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.biolevel.cz/user/shop/detail/3770_sonnentor-koreni-curry-sladke.jpg?65859e51
)
Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
![Sonnentor koreni chilli mlete](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.biolevel.cz/user/shop/detail/1991_sonnentor-koreni-chilli-mlete.jpg?65819aa9
)
Ostrá chuť chilli pro přípravu pikantních pokrmů
Detailní popis produktu
Koriandr – „co mají perník a curry společného“ Někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane fanouškem, měl by bezpodmínečně ochutnat jeho semínka (botanicky správně: plody) a lístky, neboť ty se na patře rozvíjí naprosto rozdílně. Listy mají svěží, organicky-mýdlovou chuť a výborně se hodí do thajského curry, vietnamského Pho (nudlové polévky), ale také do peruánského Ceviche (syrová ryba s citronem a koriandrem).
Koriandr je tak mnohostraně použitelný jako jinak téměř žádné koření. Existují arabské, indické a africké pokrmy a čaje, které mají skvělou chuť. Pozor, existuje zde možnost závislosti.
Tip: Dávkovat cíleně, neboť koriandr má velmi intenzivní chuť.
Složení: koriandr mletý*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
certifikace CZ-BIO-002
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
![Gresik pepr cerny mlety 60g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.biolevel.cz/user/shop/detail/16136_gresik-pepr-cerny-mlety-60g.jpg?66746d77
)
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.