Výborná rýže ideální pro přípravu risotta, pěstovaná v Itálii
Známá také jako perlová rýže, je jednou z nejuznávanějších vysoce kvalitních rýží na světě, ideální na přílohy
Nejušlechtilejší odrůda rýže pěstovaná na úpatí Himalájí
Basmati rýže prémiové kvality pěstovaná na pákistánské části Himalájí
Speciální druh rýže určený na přípravu italského rizota. Pěstuje se na severozápadě Itálie v oblastech Lombardie a Piemont.
Červená rýže patří mezi speciální neloupané druhy rýže, vyniká svou jedinečnou červeně rezavou barvou a oříškovou chutí.
Skvělá loupaná rýže pro široké využití v kuchyni
Skvělá neloupaná rýže k zeleninovým i masovým pokrmům
Dlouhozrnná loupaná jasmínová rýže
Rýže charakteristická jemnou květinou vůní
Lehce lepivá, jemná a voňavá rýže
Lepivá rýže ideální do risota, náplní a zapékaných pokrmů
Loupaná kulatozrnná rýže vhodná na mléčnou kaši
Originální směs chutných natural rýží
Kulatozrnná loupaná rýže vhodná pro přípravu sushi
Speciální druh rýže využívaný především v japonské kuchyni - na přípravu různých druhu sushi. Rýže je po uvaření lepkavá, dobře tvarovatelná.
Nastavení