Skořice cejlonská mletá BIO 50g, Bio*nebio
Kód: BIN084Související produkty
Detailní popis produktu
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.
HMOTNOST: 45 g
ZEMĚ PŮVODU: Madagaskar
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.