Skořice cejlonská mletá BIO 50g, Bio*nebio
Kód: BIN019Související produkty
Detailní popis produktu
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.
HMOTNOST: 45 g
ZEMĚ PŮVODU: Madagaskar
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso

Pikantní indická směs koření, vhodná do indických pokrmů jako pilaf, biryani, na různé druhy masa, ryby a k dochucení luštěnin - čočky a fazolí.

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.