Skořice cejlonská mletá BIO 50g, Bio*nebio
Kód: BIN084Související produkty
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Detailní popis produktu
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.
HMOTNOST: 45 g
ZEMĚ PŮVODU: Madagaskar
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |
Pravý vanilkový prášek do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež
Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Mírně ostrá indická směs koření, vhodná zejména ke grilování kuřat, ale i jiných druhů mas.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.