Anýz BIO 50g, Sonnentor
Kód: SON301Související produkty
Koření nasládlé chuti a exotické vůně, podobné anýzu a lékořici
Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Mírně ostrá indická směs koření, vhodná zejména ke grilování kuřat, ale i jiných druhů mas.
Půst osvobozuje! Kdo ten pocit poznal, už se ho nechce vzdát. Tento chutný čaj je ideálním průvodcem během krátkého půstu.
Detailní popis produktu
Anýz – člověk ho miluje nebo nenávidí: Intenzivní, sladká chuť anýzu podobná lékořici je unikátní, ale také není pro každého to pravé.
V kuchyni se anýz používá podobně jako fenykl ke zjemnění chleba, pečiva a koláčů. Pohled do dalekých krajin ale dokazuje, že se dá anýz mnohostranně využít: krátce orestovaný v olivovém oleji dodá anýz indickému dhalu (čočkový pokrm), curry rybě nebo zelenině zcela zvláštní a ojedinělou chuť.
Tip: Nejlépe se rozvine, pokud jej těsně před použitím rozdrtíte v hmoždíři.
Složení: anýz celý bio
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
V dětství jsme se vždy těšili, až ji zase navštívíme a ona nám bude od rána do večera připravovat úžasné dobroty. Hlavně když servírovala svou výbornou pečeni. To se všem...
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny
Dokonalá souhra bylinek do pomazánek bude tou správnou volbou pro krajíc čerstvě upečeného chleba.
V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby. V Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní...
Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...
Pravý vanilkový prášek do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.