Miso mugi ječmen 400g, Muso
Kód: MUS013Související produkty

Slzovka obecná neboli Jobovy slzy či Hato Mugi je určena k další tepelné úpravě, k přípravě polévek, kaší, salátů, čajů apod. Je možné ji použít i k výrobě mouky.

Neobsahuje konzervační látky ani stabilizátory. Je využívána ke zdravému slazení, zahušťování, jako pojivo, k ochucování, jako částečná náhrada medu atd.

Mořské řasy Iziky pochází z Japonska. Po uvaření je můžete přidat do rýže, salátů, polévek či zeleninových pokrmů. Jsou přirozeně bezlepkové.

Mořské řasy Iziky pochází z Japonska. Po uvaření je můžete přidat do rýže, salátů, polévek či zeleninových pokrmů. Jsou přirozeně bezlepkové.

Wakame je velmi blízká řase Kombu, v některých receptech může Kombu nahradit. Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné...

Wakame je velmi blízká řase Kombu, v některých receptech může Kombu nahradit. Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné...
Detailní popis produktu
Miso pasta se připravuje fermentací sójových bobů a soli. Používá se k dochucování podobně jako sójová omáčka. Je velmi silné chuti, a proto se jí používá velmi malé množství. Při přípravě rozmícháme nejprve malé množství misa ve vodě a tím dochucujeme makrobiotické polévky, omáčky, těstoviny. Velmi oblíbené je použití misa do "miso polévek" - je to japonská delikatesa.
Miso se nemusí vyrábět pouze ze sójových bobů, ale i z rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Stejně jako sójová omáčka i miso se liší podle fermentace a délky zrání a může být světlé, tmavé, hladké nebo hrubé.Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje, vitaminy, minerály a proteiny ve vyváženém složení. Obsahuje i vitamín B12.
Doplňkové parametry
Kategorie: | OCHUCOVADLA |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.