Kafe špaldové s cikorkou instantní BIO 100g, Probio
Kód: PRB022Související produkty

Zelená káva z nepražených kávových bobů pochází z plantáže vysokohorské oblasti v Nikaragui. Vychutnejte si jedinečnou chuť bezkofeinové zelené kávy nejlépe po sportovním výkonu...

Čistá kávovina z kořene čekanky, která je lehce rozpustná a slouží jako náhrada kávy pro všechny, kteří se vyhýbají kofeinu.

Meltu můžete teplou i studenou, černou i s mlékem, případně dochucenou obdobně jako kávu. Neobsahuje kofein. Díky obsahu inulinu z kořene čekanky je v chuti nasládlá.
Detailní popis produktu
Instantní špaldové kafe s cikorkou si oblíbíte pro jeho příjemnou nahořklou chuť, která vzniká kombinací pražené špaldy a čekankového kořene. Doporučujeme všem, kdo mají rádi klasickou kávu a chtějí si dopřát nápoj bez kofeinu. Rádi ho pijí těhotné a kojící maminky, děti i senioři. Zpříjemní vaše ranní snídaňové chvíle i odpolední kávové dýchánky.
Návod k přípravě: 2g (1,5 čajové lžičky) kávoviny přelijte 100ml horké nebo sudené vody či mléka a zamíchejte.
Složení: Pšenice špalda* 80%, cikorka* 20%.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-001, zemědělská produkce EU.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1437kJ (340kcal)
Tuky 0,1g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 70,0g ; z toho cukry 28,0g
Vláknina 19,0g
Bílkoviny 5,5g
Sůl 0,13g
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření pečlivě uzavřete.
Výrobce: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, Česká republika, www.probio.cz.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
EAN: | 8595582427571 |

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaový tuk nejvyšší kvality

Jedná se o prášek z pražených karobových lusků. Karob je obecně používán podobně jako kakaový prášek, je ale přirozeně sladší, s nižším obsahem tuku a zajímavé je také...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.