Kakaový prášek natural 10/12 BIO 1kg, Troubelice
Kód: CTR028Související produkty

Dobrá nálada – bylinný čaj – „vykouzlete úsměv na vaší tváři“. Že je dobrá nálada nakažlivá, je známo. Čajová směs Dobrá nálada je nejstarší a s jistotou nejoblíbenější bylinnou...
Detailní popis produktu
Kakaový prášek natural odtučněný je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká "kakaový koláč" (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí "koláče" vzniká kakaový prášek
Složení: Kakaový prášek odtučněný*, obsah kakaového másla min.10%
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1450kJ (349kcal)
Tuky 13,1g ; z toho nasycené mastné kyseliny 7,86g
Sacharidy 14,6g ; z toho cukry 0,45g
Vláknina 37,2g
Bílkoviny 24,65g
Sůl 0,047g
Sůl je obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku
Skladování: Skladujte v suchu a temnu
Země původu: Ekvádor
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY |
---|---|
Hmotnost: | 1.05 kg |

Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova slazenou pouze třtinovou šťávou Panelou. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední...

Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova slazenou pouze třtinovou šťávou Panelou. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední...

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Jedná se o prášek z pražených karobových lusků. Karob je obecně používán podobně jako kakaový prášek, je ale přirozeně sladší, s nižším obsahem tuku a zajímavé je také...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaový tuk nejvyšší kvality
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.