Kakaový nápoj s BIO třtinovou šťávou dóza 500g, Troubelice
Kód: CTR051Související produkty

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Tradiční čínský čaj hojně vyhledávaný nejen pro svoji specifickou zemitou vůni a chuť

Vánoce se kvapem blíží a všichni jistě vymýšlíme, jaké dárky tentokrát nadělit pod stromeček. Pokud letos hledáte něco, co vaše nejbližší zaručeně potěší a udělá jim radost,...
Detailní popis produktu
Kakaový nápoj v prášku, který je slazený BIO třtinovou šťávou, která obsahuje spoustu minerálních látek a je vhodná při stavech vyčerpání. Vyrobeno v ČR. "Pravé kakao", které neobsahuje lecitin ani konzervanty.
Složení: částečně odtučněný kakaový prášek s obsahem 11,56% kakaového másla, třtinová šťáva Panela Bio. Podíl kakaové sušiny 35%.
Energetická tabulka:
Doporučený způsob přípravy: 250 ml mléka ohřejeme na teplotu cca 40°C a vyšší, přidáme dle chuti 2-3 kávové lžičky instantního kakaa a pečlivě rozmícháme.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY |
---|---|
Hmotnost: | 0.75 kg |

Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova slazenou pouze třtinovou šťávou Panelou. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova slazenou pouze třtinovou šťávou Panelou. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední...

Jedná se o prášek z nepražených karobových lusků. Karob je obecně používán podobně jako kakaový prášek, je ale přirozeně sladší, s nižším obsahem tuku a zajímavé je...

Kakaový tuk nejvyšší kvality

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Jedná se o prášek z pražených karobových lusků. Karob je obecně používán podobně jako kakaový prášek, je ale přirozeně sladší, s nižším obsahem tuku a zajímavé je také...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.