Čas čekanky BIO 100g, Bio*nebio
Kód: BIN030Související produkty
Meltu můžete teplou i studenou, černou i s mlékem, případně dochucenou obdobně jako kávu. Neobsahuje kofein. Díky obsahu inulinu z kořene čekanky je v chuti nasládlá.
Zelená káva z nepražených kávových bobů pochází z plantáže vysokohorské oblasti v Nikaragui. Vychutnejte si jedinečnou chuť bezkofeinové zelené kávy nejlépe po sportovním výkonu...
Bezkofeinová káva z čekankového kořene
Detailní popis produktu
Příprava: Dvě kávové lžičky směsi zalijte v hrnku horkou vodou. Dle chuti podávejte s cukrem a mlékem či rostlinným nápojem.
Složení: Kořen čekanky 100%.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace PL-EKO-07, zemědělská produkce mimo EU.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1280kJ (305kcal)
Tuky 0,1g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 56,0g ; z toho cukry 13,0g
Vláknina 31,0g
Bílkoviny 2,9g
Sůl 0,73g
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Země původu: Polsko
Výrobce a distributor: bio nebio s.r.o., Průmyslová 103, 267 51 Bavoryně, Česká republika.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.3 kg |
| EAN: | 8594052881844 |
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku
Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
