Kmín mletý z české farmy BIO 100g, Probio
Kód: PRB081Související produkty

Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá

Bezlepkové chipsy s kmínem jsou originální a zdravější alternativou k tradičním bramborovým chipsům. Vyrábějí se z hrachové mouky, která je bohatá na bílkoviny a vlákninu,...
Detailní popis produktu
Český kmín vypěstovaný na rodinné farmě manželů Ležákových u Holešova. Jedno z nejčastěji používaných a nejstarších koření využijete v mnoha pokrmech. Koření se jím zeleninové a bramborové polévky, dušená masa, je to nenahraditelné koření do žitného chleba, pečiva, do kořenných směsí, do omáček, polévek, při vaření brambor, ke konzervaci, při výrobě likérů atd. Kmín lze používat jak celý, tak i mletý.
Složení: Kmín* mletý 100%.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, celeru a sezamu.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-001, zemědělská produkce Česká republika.
Skladování: Skladujte v suchu a při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Česká republika
Výrobce: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
EAN: | 8595582428233 |

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech

Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...

Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně...

Jemná a voňavá směs k přípravě svařeného vína nebo horkého punče

Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů

Šafrán má květinové, ovocné aroma a několik málo červeno-oranžových nitek zcela postačí k tomu, aby vaše pokrmy získaly naopak zemitou, lehce ostrou chuť.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.