Káva zrnková pražená Espresso BIO 500g, Destination
Kód: DST001Související produkty
Slovo Melange je francouzského původu, znamená směs a pod tímto názvem si nejen ve Vídni můžete objednat kávu s mlékem a troškou mléčné pěny. Je ale jedno, jestli si ji...
Detailní popis produktu
Tento blend arabik z Jižní Ameriky a Afriky vyniká bohatou a intensivní chutí, ideální pro francouzskou verzi espressa. Chuť kávy je dokonale rozvinuta díky řemeslnému pražení kávy, kdy jsou zrnka pražena pomaleji při nižší teplotě než běžné průmyslové kávy. Pro výrobu této kávy byla použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Skladování: Skladujte v suchu
Země původu: Francie (pražení), různé země (kávové boby)
Certifikát BIO: FR-BIO-01
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.55 kg |
| EAN: | 3700110048493 |
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
