Káva mletá pražená Peru BIO 250g, Destination
Kód: DST018Související produkty

Mochyně peruánská má přirozeně lehce kyselou chuť, která příjemně osvěží mnohé sladké pokrmy. Zkuste ji přimíchat do müsli, jogurtu nebo snídaňových kaší a zaručeně si...
Detailní popis produktu
Kávová řada Les Origines značky Destination sestává z jednodruhových (single origin) káv z různých regionů. Aromatická a voňavá káva Peru je pěstována podél horského pásu And. Místní sopečná půda je bohatá na organické sloučeniny a minerální látky a dává život sladké kávě s vyváženým tělem a středním dozvukem v ústech. Chuť kávy je dokonale rozvinuta díky řemeslnému pražení kávy, kdy jsou zrnka pražena pomaleji při nižší teplotě než běžné průmyslové kávy. Pro výrobu této kávy byla použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Složení: 100% arabika
Skladování: Skladujte v suchu
Země původu: Francie (pražení), Peru (kávové boby)
Certifikát BIO: FR-BIO-01
Distributor: bio nebio s.r.o., Průmyslová 103, 267 51 Bavoryně, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
EAN: | 3700110049704 |

Kakaový prášek je vyroben z kakaových bobů vypěstovaných v Peru. Pro výrobu se používají semena kakaovníku vzácné odrůdy Criollo, která je vysoce ceněna pro svou bohatou škálu...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.