Kafe špaldové instantní 100g, Natural Jihlava
Kód: NAT255Související produkty
Vychutnávejte si „nekafe“ z praženého kořene pampelišky od rána do večera! Neobsahuje sice žádný kofein, ale podmaní si vás příjemně nasládlou vůní a nahořklou praženou chutí.
Čistá kávovina z kořene čekanky, která je lehce rozpustná a slouží jako náhrada kávy pro všechny, kteří se vyhýbají kofeinu.
Meltu můžete teplou i studenou, černou i s mlékem, případně dochucenou obdobně jako kávu. Neobsahuje kofein. Díky obsahu inulinu z kořene čekanky je v chuti nasládlá.
Lépe rozpustná tradiční receptura obilné kávy s bohatší chutí. Neobsahuje kofein.
Pampeliškové kafe je skvělou alternativou k tradičnímu kávovému nápoji. Vyrábí se z pražených kořenů pampelišky, které mají oříškovou chuť a obsahují mnoho prospěšných látek.
Detailní popis produktu
Složení: Pražená špalda 100%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1477kJ (349kcal)
Tuky 0,1g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 74,0g ; z toho cukry 32,0g
Bílkoviny 5,9g
Sůl 0,1g
Skladování: Po otevření skladujte v suchu.
Země původu: EU
Balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava, Česká republika
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.45 kg |
| EAN: | 8595617918388 |
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Pražený kakaový prášek je určený na pečení, do dezertů, k dochucení müsli, koktejlů, kaší nebo proteinových a ovocných nápojů. Vzniká lisováním pražených kakaových bobů...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
