Teplá čokoláda pro děti Fanulka mléčná 100g, Troubelice
Kód: CTR043Související produkty
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaový prášek s 11% kakaového másla
Prášek nepražených kakaových bobů se sníženým obsahem tuku
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Pražený kakaový prášek je určený na pečení, do dezertů, k dochucení müsli, koktejlů, kaší nebo proteinových a ovocných nápojů. Vzniká lisováním pražených kakaových bobů...
Detailní popis produktu
Příprava:
1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou.
2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
Doporučené dávkování:
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty).
100g čokolády = cca 2 porce
Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, sušené mléko.
Obsah kakaové sušiny nejméně 40%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2400kJ (576kcal)
Tuky 40,40g ; z toho nasycené mastné kyseliny 24,53g
Sacharidy 39,0g ; z toho cukry 35,04g
Vláknina 4,41g
Bílkoviny 11,97g
Sůl 0,285g
Sůl je v produktu obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu do teploty do 30°C.
Země původu kakaových produktů: Ekvádor
Vyrobeno v České republice.
Výrobce: Františk Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice, Česká republika.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.15 kg |
| EAN: | 8594196850614 |
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
