Teplá čokoláda pro děti Fanulka mléčná 100g, Troubelice
Kód: CTR043Související produkty

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze zbaveno výrazné vůně (dezodorizováno) vodní parou. Nebylo chemicky rafinováno ani ztužováno.

Kakaový prášek s 11% kakaového másla

Kakaový tuk nejvyšší kvality

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Pravý zelený čaj s nízkým obsahem kofeinu silné, travnaté a jemně svíravé chuti
Detailní popis produktu
Příprava:
1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou.
2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
Doporučené dávkování:
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty).
100g čokolády = cca 2 porce
Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, sušené mléko.
Obsah kakaové sušiny nejméně 40%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2400kJ (576kcal)
Tuky 40,40g ; z toho nasycené mastné kyseliny 24,53g
Sacharidy 39,0g ; z toho cukry 35,04g
Vláknina 4,41g
Bílkoviny 11,97g
Sůl 0,285g
Sůl je v produktu obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu do teploty do 30°C.
Země původu kakaových produktů: Ekvádor
Vyrobeno v České republice.
Výrobce: Františk Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
EAN: | 8594196850614 |

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kakaový tuk nejvyšší kvality

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.