Káva mletá pražená Mexiko BIO 250g, Destination
Kód: DST007Související produkty
Slovo Melange je francouzského původu, znamená směs a pod tímto názvem si nejen ve Vídni můžete objednat kávu s mlékem a troškou mléčné pěny. Je ale jedno, jestli si ji...
Slovo Melange je francouzského původu, znamená směs a pod tímto názvem si nejen ve Vídni můžete objednat kávu s mlékem a troškou mléčné pěny. Je ale jedno, jestli si ji...
Detailní popis produktu
Kávová řada Les Origines značky Destination sestává z jednodruhových (single origin) káv z různých regionů. Mexiko, přetnuté dvěma horskými masivy a obdařené tropickým klimatem, má základní předpoklady pro pěstování kávy. Tato vyvážená bohatá káva splňuje dokonale představy o arabice pěstované ve velké nadmořské výšce. Charakterizuje ji středně plné tělo a bohatá chuť s dlouhým trváním v ústech. Chuť kávy je dokonale rozvinuta díky řemeslnému pražení kávy, kdy jsou zrnka pražena pomaleji při nižší teplotě než běžné průmyslové kávy. Pro výrobu této kávy byla použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Skladování: Skladujte v suchu
Země původu: Francie (pražení), Mexiko (kávové boby)
Certifikát BIO: FR-BIO-01
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.3 kg |
| EAN: | 3700110049711 |
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku
Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Pražený kakaový prášek je určený na pečení, do dezertů, k dochucení müsli, koktejlů, kaší nebo proteinových a ovocných nápojů. Vzniká lisováním pražených kakaových bobů...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
