Vanilkový prášek mletý BIO 8g, Bio*nebio
Kód: BIN088Související produkty

Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...

Rýžovým sirupem slazené sušenky s amaranthovou moukou. Bez cukru, vajec a mléka.

Pravý vanilkový prášek do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.

Čajový nápoj ve formě rozpustných medvídků. Přírodní produkt s originální recepturou.

Šafrán má květinové, ovocné aroma a několik málo červeno-oranžových nitek zcela postačí k tomu, aby vaše pokrmy získaly naopak zemitou, lehce ostrou chuť.
Detailní popis produktu
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou přirozeně vysokým obsahem vonné látky vanilinu. Přidáváme špetku do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů.
Složení: bourbon vanilka mletá*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Skladování: skladovat v suchu, chraňte před teplem
Země původu: Madagaskar
Certifikace CZ-BIO-001, zemědělská produkce mimo EU
Výrobce a distributor: bio nebio s.r.o., Průmyslová 103, 267 51 Bavoryně, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
EAN: | 8594052882407 |

Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.

Kořenící přípravek ovocné, vánoční a kořeněné chuti.

Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně

Kurkuma – blahodárná síla barvy slunce. Její charakteristickou zlatožlutou barvu si dobře pamatují všichni, kteří ji po vaření chtěli umýt z rukou. Kurkuma dodá pokrmům nejen...

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.