Vanilkové lusky BIO 250g (cca 100ks), Bio*nebio
Kód: BIN094Detailní popis produktu
Tyto vanilkové lusky (Vanilla Planifolia) pochází z chráněných plantáží v Ugandě. Klimatické podmínky Ugandy se velmi podobají podmínkám na známém Madagaskaru. Díky tomu má vanilka vysoký obsah vanilinu.Vanilka vyniká přirozeně vysokým obsahem vonných látek, které dokonce mohou krystalizovat na povrchu jako malé bílé krystalky. Toto je znak vysoké kvality, ne vada produktu!
Vanilkový lusk používáme tak, že jej rozkrojíme a drobná zrnka uvnitř lusku přidáváme po špetce do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Celý lusk můžeme skladovat v krystalovém či moučkovém cukru. Tím se nejenom cukr krásně ovoní vanilkou, ale je to také dobrý způsob jak vanilku skladovat. Zbylý lusk bez semínek nemusíme vyhazovat. Povaříme-li kousek prázdného lusku krátce v mléce při přípravě kaše, kakaa či pudinku, dodáme pokrmu vanilkovou vůni.
Složení: vanilkové lusky (Vanilla Planifolia)*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Vanilkový lusk používáme tak, že jej rozkrojíme a drobná zrnka uvnitř lusku přidáváme po špetce do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Celý lusk můžeme skladovat v krystalovém či moučkovém cukru. Tím se nejenom cukr krásně ovoní vanilkou, ale je to také dobrý způsob jak vanilku skladovat. Zbylý lusk bez semínek nemusíme vyhazovat. Povaříme-li kousek prázdného lusku krátce v mléce při přípravě kaše, kakaa či pudinku, dodáme pokrmu vanilkovou vůni.
Složení: vanilkové lusky (Vanilla Planifolia)*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Pro skladování lusků vanilky je ideálním místem dóza s cukrem či uzavíratelný sáček.
Země původu: Uganda
Certifikace CZ-BIO-001 zemědělská produkce mimo EU
Výrobce a distributor: bio nebio s.r.o., Průmyslová 103, 267 51 Bavoryně, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 1.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.