Vanilka lusky BIO 250g (cca 100ks), Bio*nebio
Kód: BING01Související produkty
Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...
Pravý vanilkový prášek do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Detailní popis produktu
Vanilkový lusk používáme tak, že jej rozkrojíme a drobná zrnka uvnitř lusku přidáváme po špetce do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Celý lusk můžeme skladovat v krystalovém či moučkovém cukru. Tím se nejenom cukr krásně ovoní vanilkou, ale je to také dobrý způsob jak vanilku skladovat. Zbylý lusk bez semínek nemusíme vyhazovat. Povaříme-li kousek prázdného lusku krátce v mléce při přípravě kaše, kakaa či pudinku, dodáme pokrmu vanilkovou vůni.
Složení: Vanilkové lusky (Vanilla Planifolia)*.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Pro skladování lusků vanilky je ideálním místem dóza s cukrem či uzavíratelný sáček.
Země původu: Uganda
Certifikace CZ-BIO-001 zemědělská produkce mimo EU
Výrobce a distributor: bio nebio s.r.o., Průmyslová 103, 267 51 Bavoryně, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 1.05 kg |
Pikantní směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Mírně ostrá indická směs koření, vhodná zejména ke grilování kuřat, ale i jiných druhů mas.
Kmín vypěstovaný v západních Čechách
Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.