Tandoori Masala 100g, Mida's
Kód: MID001Související produkty

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb

Indická směs koření pro všestranné použití

Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...

Pikantní indická směs koření, vhodná do indických pokrmů jako pilaf, biryani, na různé druhy masa, ryby a k dochucení luštěnin - čočky a fazolí.

Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů

Pikantní směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Detailní popis produktu
V Evropě je koření známé také pod názvem Kari, ale v Indii samotné se pod pojmem Kari rozumí jen pokrm, nikoliv koření. I když se svým složením někdy mírně liší (podle oblasti, odkud pochází nebo výrobce apod.), mezi její hlavní složky patří koriandr, kurkuma, chilli, zázvor, česnek, tamarind indický, římský kmín a sůl. Používá se jako základ do mnoha indických pokrmů. Směs koření Masala je však rozšířená nejen po celé Indii, ale také v Pákistánu a v dalších asijských zemích. Můžete ji použít všude tam, kde chcete dosáhnout svěží, čerstvé, kořeněné chuti a nádherného aroma. Budete vypadat jako kulinářský génius, pokud s ní ochutíte jogurt či majonézu, přidáte do kávy, popcornu, brokolicové polévky, na pečené brambory, zelené fazolky, květák a jinou zeleninu. Skvěle se hodí také ke grilování masa apod.
Složení: mletý koriandr, mletá kurkuma, mleté chilli, mletý zázvor, mletý česnek, tamarind indický, mletý kmín římský, jedlá sůl
Obsah soli max. 4%
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření obalu uchovávejte v hermeticky uzavřené nádobě
Země původu: Indie
Výrobce: MIDA & Company Ltd. Kolkata
Dovozce: F.W.Tandoori, s.r.o., Voneklasy 155, 252 28 Černošice, Česká Republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
EAN: | 8901001557208 |

Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny

Nekomplikovaná a aromatická, jako samo maso. Budete nadšení z kombinace rozmarýnu a sušených rajčat v této směsi. Tak rozžhavte uhlí a vykouzlete lahodné steaky. Směs...

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.