Značky

Basmati rýže je nejušlechtilejší odrůda rýže pěstovaná na úpatí Himalájí. Vyznačuje se dlouhým, štíhlým, kvalitním zrnem, má jedinečné aroma a delikátní, přírodní...

Jasmínová dlouhozrnná rýže se pěstuje na úpatí hor severovýchodního Thajska v regionu Sian, kde subtropické klima a výjímečné vlastnosti půdy vytváří její jedinečné aroma...

Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť,...

Vynikající španělská kulatozrnná rýže je velmi vhodná k výrobě rýžových kaší, nákypů a pudinků. Bílá zrna jsou do kulata omletá.

Rýže Nero je černá kulatozrnná celozrnná rýže s organoleptickými vlastnostmi, díky kterým je absolutně jedninečná. Její intenzivní aroma se během varu ještě více...

Vynikající italská parboiled rýže je charakteristická podlouhlými a tenkými zrnky, která jsou za syrova nažloutlá a po uvaření zbělají a zůstanou sypká.