Koriandr mletý BIO 40g, Sonnentor
Kód: SON330Související produkty
Kurkuma – blahodárná síla barvy slunce. Její charakteristickou zlatožlutou barvu si dobře pamatují všichni, kteří ji po vaření chtěli umýt z rukou. Kurkuma dodá pokrmům nejen...
Indická směs koření pro všestranné použití
Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Ostrá chuť chilli pro přípravu pikantních pokrmů
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni
Detailní popis produktu
Koriandr – „co mají perník a curry společného“ Někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane fanouškem, měl by bezpodmínečně ochutnat jeho semínka (botanicky správně: plody) a lístky, neboť ty se na patře rozvíjí naprosto rozdílně. Listy mají svěží, organicky-mýdlovou chuť a výborně se hodí do thajského curry, vietnamského Pho (nudlové polévky), ale také do peruánského Ceviche (syrová ryba s citronem a koriandrem).
Koriandr je tak mnohostraně použitelný jako jinak téměř žádné koření. Existují arabské, indické a africké pokrmy a čaje, které mají skvělou chuť. Pozor, existuje zde možnost závislosti.
Tip: Dávkovat cíleně, neboť koriandr má velmi intenzivní chuť.
Složení: koriandr mletý*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
certifikace CZ-BIO-002
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KOŘENÍ |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.08 kg |
| EAN: | 9004145003644 |
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech
Kurkuma – blahodárná síla barvy slunce. Její charakteristickou zlatožlutou barvu si dobře pamatují všichni, kteří ji po vaření chtěli umýt z rukou. Kurkuma dodá pokrmům nejen...
Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou
Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
