Kopr BIO 15g, Sonnentor
Kód: SON328Související produkty

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Detailní popis produktu
Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické koření nabízí. Kopr voní po citronu a výborně se hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a červené řepě. Také ruský boršč (polévka z červené řepy) nutně potřebuje kopr, aby chutnal autenticky. Velmi chutný je rovněž indický čočkový špenát, jehož charakter určuje nať a semínka kopru. Kdo má rád norskou kuchyni, může připravit lososa, mušle nebo krevety s koprovou omáčkou a potěšit se typickou skandinávskou chutí. V Rakousku zná téměř každý tradiční koprové fazole s hovězím masem.
TIP: cenné aroma kopru se rychle ztrácí, doporučujeme přidat až ke konci vaření.
Složení: kopr*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
certifikace CZ-BIO-002
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
EAN: | 9004145003262 |

Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...

Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...

Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.

Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů

Šafrán má květinové, ovocné aroma a několik málo červeno-oranžových nitek zcela postačí k tomu, aby vaše pokrmy získaly naopak zemitou, lehce ostrou chuť.

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.