Grilovací sůl s kořením BIO 100g, Sonnentor
Kód: SON428Související produkty
Ochutnali jste již vejce, sýr nebo ryby ochucené touto lahodnou solí? Z obyčejného jídla vykouzlí neodolatelné pochoutky se středomořským svěžím nádechem. Jídlo bude barevně...
Ostrá chuť chilli pro přípravu pikantních pokrmů
Hrubě mleté chilli vločky střední ostrosti
Nerafinovaná mořská sůl velmi bohatá na minerály včetně přírodního hořčíku, draslíku. Označována i jako keltská sůl.
Detailní popis produktu
Ostrá, pikantní grilovací sůl se hodí ke všem druhům masa, na ryby, klasické grilované kuře i ohnivé pokrmy mexické kuchyně.
Složení: krystalická sůl 48%, česnek*, koriandr*, paprika sladká*, kmín*, kurkuma*, zázvor*, pepř černý*, římský kmín*, chilli*
* = bio (produkt ekologického zemědělství)
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 730kJ (175kcal)
Tuky 5,2g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,4g
Sacharidy 17,0g ; z toho cukry 3,2g
Bílkoviny 6,7g
Sůl 48,0g
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...
Ochutnali jste již vejce, sýr nebo ryby ochucené touto lahodnou solí? Z obyčejného jídla vykouzlí neodolatelné pochoutky se středomořským svěžím nádechem. Jídlo bude barevně...
Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...
Kmín vypěstovaný v západních Čechách
Císař František byl myslivec a prý rád sedával na posedu. Po úspěšném lovu se pak nechával rozmazlovat těmi nejlepšími zvěřinovými lahůdkami a vyprávěl u nich zajímavé lovecké...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.