Káva mletá Stretto BIO 250g, Destination
Kód: DST051Související produkty

Bylinný aromatizovaný čaj pro povzbuzení těla i ducha, zdroj přírodní energie

Vánoce se kvapem blíží a všichni jistě vymýšlíme, jaké dárky tentokrát nadělit pod stromeček. Pokud letos hledáte něco, co vaše nejbližší zaručeně potěší a udělá jim radost,...

Název tohoto čaje není náhoda, neboť směs Kuc-kuc je výborným bylinným čajem pro chladné zimní dny, kdy na náš číhají bacily a nachlazení na každém kroku. Jednoznačně patří k...

Silvestr není jen o petardách a divokých oslavách! Nalaďte se na začátek nového roku ohňostrojem pestrých chutí bylinek i květů a nechte se inspirovat povzbudivými citáty na...
Detailní popis produktu
Stretto je směsí arabiky a robusty se silnou a intensivní chutí v italském stylu. Umletí je vhodné pro přípravu filtrované kávy. Káva značky Destination je pražena pomaleji při nižší teplotě, než běžné průmyslové kávy. Pro výrobu této kávy byla použita kávová zrna vykupovaná od drobných pěstitelů a vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Složení: Arabika*, robusta*.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace FR-BIO-01, zemědělská produkce mimo EU.
Skladování: Skladujte v suchu
Země původu: Francie (pražení), různé země (kávové boby)
Distributor: bio nebio s.r.o., Průmyslová 103, 267 51 Bavoryně, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
EAN: | 3700112016513 |

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.