Káva instantní Vídeňské pokušení® BIO 100g, Sonnentor
Kód: SON651Související produkty
Čistá kávovina z kořene čekanky, která je lehce rozpustná a slouží jako náhrada kávy pro všechny, kteří se vyhýbají kofeinu.
Meltu můžete teplou i studenou, černou i s mlékem, případně dochucenou obdobně jako kávu. Neobsahuje kofein. Díky obsahu inulinu z kořene čekanky je v chuti nasládlá.
Bezkofeinová káva z čekankového kořene
Vychutnávejte si „nekafe“ z praženého kořene pampelišky od rána do večera! Neobsahuje sice žádný kofein, ale podmaní si vás příjemně nasládlou vůní a nahořklou praženou chutí.
Detailní popis produktu
Příprava kávy: Zalijte 1-2 čajové lžičky instantního granulátu horkou, ale ne vroucí vodou.
Složení: Lyofilizovaná rozpustná káva arabica* 100% (jemná směs z nejlepších zrn kávy Arabica).
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace PL-EKO-05, zemědělská produkce mimo EU.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobce: SONNENTOR GmbH 3913, Sprögnitz 10, Rakousko.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.35 kg |
| EAN: | 9004145010963 |
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
