Káva instantní Selection 100% arabika BIO 100g, Destination
Kód: DST020Související produkty
Když někdy chceme něco rychle, a také aby to dobře chutnalo – šálek kávy Vídeňské pokušení je v okamžiku připraven. Balení na 60 šálků kávy.
Vychutnávejte si „nekafe“ z praženého kořene pampelišky od rána do večera! Neobsahuje sice žádný kofein, ale podmaní si vás příjemně nasládlou vůní a nahořklou praženou chutí.
Detailní popis produktu
Tato instantní káva byla vyrobena ze 100% arabiky ze zemí Střední a Jižní Ameriky vypěstované v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Příprava: na 1 hrnek dáme 1 lžičku kávy a zalijeme horkou vodou
Složení: 100% arabika
Skladování: Skladujte v suchu
Země původu: Polsko, různé země (kávové boby)
Certifikát BIO: PL-EKO-05
Distributor: bio nebio s.r.o., Průmyslová 103, 267 51 Bavoryně, Česká republika
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.4 kg |
| EAN: | 3700110055828 |
Pražený kakaový prášek je určený na pečení, do dezertů, k dochucení müsli, koktejlů, kaší nebo proteinových a ovocných nápojů. Vzniká lisováním pražených kakaových bobů...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
