Kakaový prášek nepražený BIO 500g, Zdravý den
Kód: ZDD218Související produkty

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kakaový tuk nejvyšší kvality

Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze zbaveno výrazné vůně (dezodorizováno) vodní parou. Nebylo chemicky rafinováno ani ztužováno.
Detailní popis produktu
Prášek je z nepražených bobů vyráběn při teplotě do 40°C a není nijak chemicky upravován.
Kakaový prášek je vhodný k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší, proteinových a ovocných nápojů nebo do dezertů v syrovém stavu, na pečení a přípravu dalších studených a teplých jídel.
Složení: Kakaový prášek nepražený* 100%. Odrůda Criollo.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-002, zemědělská produkce mimo EU.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1770kJ (423kcal)
Tuky 12,0g ; z toho nasycené mastné kyseliny 7,4g
Sacharidy 51,0g ; z toho cukry1,3g
Bílkoviny 26,0g
Sůl <0,01g
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Země původu: Peru
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY |
---|---|
Hmotnost: | 0.55 kg |
EAN: | 8594172690395 |

Kakaový prášek je vyroben z kakaových bobů vypěstovaných v Peru. Pro výrobu se používají semena kakaovníku vzácné odrůdy Criollo, která je vysoce ceněna pro svou bohatou škálu...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...

Kakaový tuk nejvyšší kvality

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.