Kakaová hmota 500g, Troubelice
Kód: CTR013Související produkty

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaový prášek je vyroben z kakaových bobů vypěstovaných v Peru. Pro výrobu se používají semena kakaovníku vzácné odrůdy Criollo, která je vysoce ceněna pro svou bohatou škálu...

Kakaový prášek je vyroben z kakaových bobů vypěstovaných v Peru. Pro výrobu se používají semena kakaovníku vzácné odrůdy Criollo, která je vysoce ceněna pro svou bohatou škálu...
Detailní popis produktu
Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda v surovém stavu". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů.
Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42°C.
Složení: Kakaová hmota 100%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2410kJ (586kcal)
Tuky 52,4g ; z toho nasycené mastné kyseliny 31,1g
Sacharidy 1,3g ; z toho cukry <0,4g
Vláknina 26,4g
Bílkoviny 14,2g
Sůl 0,06g
Sůl je v produktu obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Chraňte před teplem.
Země původu: Ekvádor
Výrobce: Františk Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY |
---|---|
Hmotnost: | 0.55 kg |
EAN: | 1007838302046 |

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kakaový prášek je vyroben z kakaových bobů vypěstovaných v Peru. Pro výrobu se používají semena kakaovníku vzácné odrůdy Criollo, která je vysoce ceněna pro svou bohatou škálu...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kakaový prášek je vyroben z kakaových bobů vypěstovaných v Peru. Pro výrobu se používají semena kakaovníku vzácné odrůdy Criollo, která je vysoce ceněna pro svou bohatou škálu...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.