Fenykl celý BIO 40g, Sonnentor
Kód: SON310Související produkty
Detailní popis produktu
Fenykl – „sladké koření na chleba“
Selský chléb bez fenyklu si ani neumíme představit: sladce-aromatická semínka dávají tmavému chlebu a pečivu jeho nezaměnitelnou chuť. Ale fenykl umí mnohem víc než pouze aromatizovat chléb. Použijete-li jej v kombinaci s tučnou rybou jako je losos, makrela nebo sleď a čerstvou limetkovou nebo citronovou šťávou, vznikne chuť, která gurmány v sekundě přenese ke stolu v Toskánsku. S rozdrcenými semínky se v létě dají vykouzlit chutné salátové dresingy, v zimě se výborně hodí k prohřívajícím jehněčím pokrmům. Semínka fenyklu se ale objevují také v různých curry směsích. Dají se také nakličovat – klíčky dochutí každý zelený salát.
Tip: Před použitím se semínka doporučují opražit na pánvi bez tuku, aby je bylo následně možné rozdrtit v hmoždíři. Tak vynikne nejlépe jeho jemně nasládlé aroma.
Složení: fenykl celý*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
certifikace CZ-BIO-002
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
EAN: | 9004145003224 |

Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou

Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou

Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi

Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.

Hrubě mleté chilli vločky střední ostrosti

Kurkuma – blahodárná síla barvy slunce. Její charakteristickou zlatožlutou barvu si dobře pamatují všichni, kteří ji po vaření chtěli umýt z rukou. Kurkuma dodá pokrmům nejen...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.