Skořice cejlonská mletá BIO 50g, Bio*nebio
Kód: BIN084Související produkty

Když venku napadne sníh a krajinu zakryje bílá peřina, máme chuť hned začít péct cukroví. Stačí jen otevřít dózičku Vánočního cukrování a rázem dům provoní vůně Vánoc. Perníčky,...
Detailní popis produktu
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.
HMOTNOST: 45 g
ZEMĚ PŮVODU: Madagaskar
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |
EAN: | 8594052882834 |

Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso

Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.

Ostrá chuť chilli pro přípravu pikantních pokrmů

Jemná a voňavá směs k přípravě svařeného vína nebo horkého punče

Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.