Skořice cejlonská mletá BIO 50g, Bio*nebio
Kód: BIN084Související produkty
Když venku napadne sníh a krajinu zakryje bílá peřina, máme chuť hned začít péct cukroví. Stačí jen otevřít dózičku Vánočního cukrování a rázem dům provoní vůně Vánoc. Perníčky,...
Výrazné koření indické kuchyně používaná ve slaných ale i sladkých pokrmech
Detailní popis produktu
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.
HMOTNOST: 45 g
ZEMĚ PŮVODU: Madagaskar
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KOŘENÍ |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.07 kg |
| EAN: | 8594052882834 |
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Pikantní směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...
Když venku napadne sníh a krajinu zakryje bílá peřina, máme chuť hned začít péct cukroví. Stačí jen otevřít dózičku Vánočního cukrování a rázem dům provoní vůně Vánoc. Perníčky,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
