Vanilka lusky BIO 250g (cca 100ks), Bio*nebio
Kód: BING01Související produkty
Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...
Pravý vanilkový prášek do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Čajový nápoj ve formě rozpustných medvídků. Přírodní produkt s originální recepturou.
Sypká směs s probiotiky a beta-glukany k přípravě lahodného nápoje
Detailní popis produktu
Vanilkový lusk používáme tak, že jej rozkrojíme a drobná zrnka uvnitř lusku přidáváme po špetce do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Celý lusk můžeme skladovat v krystalovém či moučkovém cukru. Tím se nejenom cukr krásně ovoní vanilkou, ale je to také dobrý způsob jak vanilku skladovat. Zbylý lusk bez semínek nemusíme vyhazovat. Povaříme-li kousek prázdného lusku krátce v mléce při přípravě kaše, kakaa či pudinku, dodáme pokrmu vanilkovou vůni.
Složení: Vanilkové lusky (Vanilla Planifolia)*.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Pro skladování lusků vanilky je ideálním místem dóza s cukrem či uzavíratelný sáček.
Země původu: Uganda
Certifikace CZ-BIO-001 zemědělská produkce mimo EU
Výrobce a distributor: bio nebio s.r.o., Průmyslová 103, 267 51 Bavoryně, Česká republika
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KOŘENÍ |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.05 kg |
| EAN: | 8594052882940 |
Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...
Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou
Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
Pravý vanilkový prášek do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Jemná a voňavá směs k přípravě svařeného vína nebo horkého punče
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
