Vanilka lusky BIO 250g (cca 100ks), Bio*nebio
Kód: BING01Související produkty

Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...

Pravý vanilkový prášek do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Detailní popis produktu
Vanilkový lusk používáme tak, že jej rozkrojíme a drobná zrnka uvnitř lusku přidáváme po špetce do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Celý lusk můžeme skladovat v krystalovém či moučkovém cukru. Tím se nejenom cukr krásně ovoní vanilkou, ale je to také dobrý způsob jak vanilku skladovat. Zbylý lusk bez semínek nemusíme vyhazovat. Povaříme-li kousek prázdného lusku krátce v mléce při přípravě kaše, kakaa či pudinku, dodáme pokrmu vanilkovou vůni.
Složení: Vanilkové lusky (Vanilla Planifolia)*.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Pro skladování lusků vanilky je ideálním místem dóza s cukrem či uzavíratelný sáček.
Země původu: Uganda
Certifikace CZ-BIO-001 zemědělská produkce mimo EU
Výrobce a distributor: bio nebio s.r.o., Průmyslová 103, 267 51 Bavoryně, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 1.05 kg |
EAN: | 8594052882940 |

Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas

Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas

Ostrá chuť chilli pro přípravu pikantních pokrmů

Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...

Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...

Jemná a voňavá směs k přípravě svařeného vína nebo horkého punče
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.