Vanilka mletá 20g, Grešík
Kód: GRS057Související produkty

Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...

Čajový nápoj ve formě rozpustných jednorožců v krabičce laděné do vánočních motivů. Přírodní produkt s originální recepturou.
Detailní popis produktu
Složení: Plod vanilkovníku plocholistého (Vanilla planifolia) 100%.
Skladování: Skladovat v suchu a teplotě do 25°C
Země původu: Kambodža (provincie Kampot)
Výrobce a distributor: Valdemar Grešík - Natura s.r.o., Saská 134/60, 405 02 Děčín - Bělá, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8595122343651 |

Když venku napadne sníh a krajinu zakryje bílá peřina, máme chuť hned začít péct cukroví. Stačí jen otevřít dózičku Vánočního cukrování a rázem dům provoní vůně Vánoc. Perníčky,...

Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso

Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas

Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...

Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.

Šafrán má květinové, ovocné aroma a několik málo červeno-oranžových nitek zcela postačí k tomu, aby vaše pokrmy získaly naopak zemitou, lehce ostrou chuť.

Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.

Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů

Hrubě mleté chilli vločky střední ostrosti
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.