Luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí
Drobnozrnná černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, má jemnou oříškovou chuť a vynikající nutriční profil.
Drobnozrnná černá čočka pro rychlou přípravu
Snadno stravitelná čočka vhodná do polévek, pomazánek a kaší
Čočka se širokým využitím v kuchyni
Červená půlená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě...
Čočka pro rychlou přípravu, uvaříte ji bez namáčení
Velkozrnná čočka pro rychlou přípravu
Dobře stravitelné malé fazolky jemné oříškové chuti
Velká bílá fazole jemné máslové struktury
Původem jihoamerický druh fazolí
Fazole oblíbená svou masitou strukturou
Fazole oblíbená pro svou masitou strukturou.
Vhodná do salátů, rizot, polévek i hlavních pokrmů
Dobře stravitelné malé fazolky příjemné chuti
Fazole střední velikosti moučné struktury a typické svou pikantní chutí jsou vhodné k širokému využití
Barevné fazole jemné chuti a pevného tvaru
Loupané a půlené mungo fazolky. Jsou lehce stravitelné, mají jemnou, mírně nasládlou chuť a používají se hlavně v indické kuchyni.
Nejvýznamnější a nejrozšířenější luštěnina v české kuchyni
Nastavení