Muškátový oříšek mletý BIO 30g, Sonnentor
Kód: SON337Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Koření nasládlé chuti a exotické vůně, podobné anýzu a lékořici
Detailní popis produktu
Muškát – „silné koření“
Muškát není botanicky vzato ořech, nýbrž jádro broskvovitého ovoce. Muškát má jemnou aromatickou vůni a trošku pálivou, silně kořeněnou, teplou chuť. Koření plné síly je ideální do polévek, omáček, zeleniny a sýrového fondue a obzvláště se hodí na bramborové pokrmy jako je např. bramborová kaše, bramborová polévka, krokety atd. Ale teké sladká jídla jím mohou být obohacen!
Tip: Již malé množství je dostatečné k dochucení a zjemnění pokrmů.
Skladovat v suchu a chladu.
Složení: muškátový oříšek bio mletý
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KOŘENÍ | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.08 kg | 
| EAN: | 9004145003095 | 
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas
 
                                                                                                                                                                                    Jemná a voňavá směs k přípravě svařeného vína nebo horkého punče
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Šafrán má květinové, ovocné aroma a několik málo červeno-oranžových nitek zcela postačí k tomu, aby vaše pokrmy získaly naopak zemitou, lehce ostrou chuť.
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
 
                                                                                                                                                                                    Když venku napadne sníh a krajinu zakryje bílá peřina, máme chuť hned začít péct cukroví. Stačí jen otevřít dózičku Vánočního cukrování a rázem dům provoní vůně Vánoc. Perníčky,...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            