Mahá koření 100g, Ceria
Kód: CER011Související produkty
Detailní popis produktu
Mahá koření je směs kmínu, hořčice a koriandru.
Ve zdravé výživě nahrazujeme Mahá kořením maggi a masox. Mahá přidáváme do všech zeleninových polévek, pomazánek, zeleninových jídel a pod bílkovinné koncentráty rostlinného původu ( Robi, tofu, Klaso, tempeh, seitan). Běžná dávka koření je jedna čajová lžička pro pět osob.
1. Nejvhodnější forma použití je přidání Mahá koření, když smažíme cibuli jako základ pokrmu.
2. Kulinářsky náročnější je "otevření" Mahá na oleji. Tzn., že Mahá dáme do prohřátého (rozpáleného) oleje asi na 5 vteřin, než začne pěnit. Pak chladíme přidáním cibule, kterou osmahneme, nebo přidáním zeleniny, kterou dusíme, nebo přidáním vody pro vaření obilovin (luštěnin) nebo polévky.
3. Nejjednodušší je vsypání Mahá do pokrmu při jeho tepelné úpravě.
4. Bez tepelné úpravy používáme Mahá všude tam, kde jsme zvyklí používat kmín (např. pro dochucování pomazánek).
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
EAN: | 8594056220083 |

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas

Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny

Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...

Kořenící přípravek ovocné, vánoční a kořeněné chuti.

Hrubě mleté chilli vločky střední ostrosti
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.