Kmín celý BIO 60g, Sonnentor
Kód: SON324Související produkty

Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně...

Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny

Bezlepkové chipsy s kmínem jsou originální a zdravější alternativou k tradičním bramborovým chipsům. Vyrábějí se z hrachové mouky, která je bohatá na bílkoviny a vlákninu,...
Detailní popis produktu
Kmín – „koření na pečeni a chleba“
Kmín je kořením německy mluvících zemí. V Rakousku, Německu a Švýcarsku byl již mnohostranně využit. Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma. Hnědá semínka propůjčují také mnoha severoafrickým zeleninovým pokrmům jejich typickou chuť – marokánská kmínová polévka je nepochybně něco pouze pro opravdové fanoušky kmínu. Špetka kmínu v salátu chutná také výborně. Bramborová polévka a tvaroh dosáhnou díky kmínu výrazné chuti.
Tip: Mnoho lidí se chce vyhnout přímému kousnutí do kmínu. Kdo chce, může koření uvařit ve lněném pytlíčku a před servírováním jej odstranit.
Skladovat v suchu a chladu.
Složení: kmín celý*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
certifikace CZ-BIO-002
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.09 kg |
EAN: | 9004145003026 |

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně

Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas

Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů

Kořenící přípravek ovocné, vánoční a kořeněné chuti.

Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou

Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.