Kakaový prášek nepražený BIO 200g, Zdravý den
Kód: ZDD217Související produkty

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kakaový tuk nejvyšší kvality

Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze zbaveno výrazné vůně (dezodorizováno) vodní parou. Nebylo chemicky rafinováno ani ztužováno.

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Detailní popis produktu
Prášek je z nepražených bobů vyráběn při teplotě do 40°C a není nijak chemicky upravován.
Kakaový prášek je vhodný k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší, proteinových a ovocných nápojů nebo do dezertů v syrovém stavu, na pečení a přípravu dalších studených a teplých jídel.
Složení: Kakaový prášek nepražený* 100%. Odrůda Criollo.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-002, zemědělská produkce mimo EU.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1770kJ (423kcal)
Tuky 12,0g ; z toho nasycené mastné kyseliny 7,4g
Sacharidy 51,0g ; z toho cukry1,3g
Bílkoviny 26,0g
Sůl <0,01g
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Země původu: Peru
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
EAN: | 8594172690388 |

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.