Kakaový prášek nepražený BIO 200g, Zdravý den
Kód: ZDD217Související produkty
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Pražený kakaový prášek je určený na pečení, do dezertů, k dochucení müsli, koktejlů, kaší nebo proteinových a ovocných nápojů. Vzniká lisováním pražených kakaových bobů...
Detailní popis produktu
Prášek je z nepražených bobů vyráběn při teplotě do 40°C a není nijak chemicky upravován.
Kakaový prášek je vhodný k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší, proteinových a ovocných nápojů nebo do dezertů v syrovém stavu, na pečení a přípravu dalších studených a teplých jídel.
Složení: Kakaový prášek nepražený* 100%. Odrůda Criollo.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-002, zemědělská produkce mimo EU.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1770kJ (423kcal)
Tuky 12,0g ; z toho nasycené mastné kyseliny 7,4g
Sacharidy 51,0g ; z toho cukry1,3g
Bílkoviny 26,0g
Sůl <0,01g
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Země původu: Peru
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| EAN: | 8594172690388 |
Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku
Kakaový prášek je vyroben z kakaových bobů vypěstovaných v Peru. Pro výrobu se používají semena kakaovníku vzácné odrůdy Criollo, která je vysoce ceněna pro svou bohatou škálu...
Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
