Kafe špaldové instantní 110g, Natural Jihlava
Kód: NAT255Související produkty

Čistá kávovina z kořene čekanky, která je lehce rozpustná a slouží jako náhrada kávy pro všechny, kteří se vyhýbají kofeinu.

Meltu můžete teplou i studenou, černou i s mlékem, případně dochucenou obdobně jako kávu. Neobsahuje kofein. Díky obsahu inulinu z kořene čekanky je v chuti nasládlá.

Pampeliškové kafe je skvělou alternativou k tradičnímu kávovému nápoji. Vyrábí se z pražených kořenů pampelišky, které mají oříškovou chuť a obsahují mnoho prospěšných látek.

Bylinný aromatizovaný čaj pro povzbuzení těla i ducha, zdroj přírodní energie

Yerba maté jsou lístky a stonky cesmíny paraguajské, stálezeleného stromu domácího v Jižní Americe. Je národním nápojem Argentinců, kteří oceňují jeho povzbuzující vlastnosti....

Dobrá nálada – bylinný čaj – „vykouzlete úsměv na vaší tváři“. Že je dobrá nálada nakažlivá, je známo. Čajová směs Dobrá nálada je nejstarší a s jistotou nejoblíbenější bylinnou...
Detailní popis produktu
Složení: Pražená špalda 100%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1477kJ (349kcal)
Tuky 0,1g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 74,0g ; z toho cukry 32,0g
Bílkoviny 5,9g
Sůl 0,1g
Skladování: Po otevření skladujte v suchu.
Země původu: EU
Balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY, KÁVA |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |

Slovo Melange je francouzského původu, znamená směs a pod tímto názvem si nejen ve Vídni můžete objednat kávu s mlékem a troškou mléčné pěny. Je ale jedno, jestli si ji...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Když někdy chceme něco rychle, a také aby to dobře chutnalo – šálek kávy Vídeňské pokušení je v okamžiku připraven. Balení na 60 šálků kávy.

Espresso je zkrátka italský originál a je považované za základ mezi kávami. Tento malý silák je v průběhu přípravy vystaven velkému tlaku. Výsledkem je skvělá káva se silným...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.