Hřebíček celý 20g, Grešík
Kód: GRS011Související produkty

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech
Detailní popis produktu
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.
Řada Dobré koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Složení: hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného) (Eugenia aromatica)
Skladování: Skladovat v suchu a teplotě do 25°C
Výrobce a distributor: Valdemar Grešík - Natura s.r.o., Saská 134/60, 405 02 Děčín - Bělá
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8595122341862 |

Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...

Kurkuma – blahodárná síla barvy slunce. Její charakteristickou zlatožlutou barvu si dobře pamatují všichni, kteří ji po vaření chtěli umýt z rukou. Kurkuma dodá pokrmům nejen...

Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny

Šafrán má květinové, ovocné aroma a několik málo červeno-oranžových nitek zcela postačí k tomu, aby vaše pokrmy získaly naopak zemitou, lehce ostrou chuť.

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.