Chilli mleté BIO 40g, Sonnentor
Kód: SON319Související produkty

Hrubě mleté chilli vločky střední ostrosti

Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů

Pikantní směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně
Detailní popis produktu
Stupeň ostrosti (na stupnici 0-10) - 6!
Okuste opravdovou ostrost latinskoamerické, africké, či orientální kuchyně. V kuchyni se použití chilli meze nekladou. Kdo má rád ostré, dá jej do těstovinových omáček a curry nebo připraví marinádu. Ale také dezerty mohou snést trošku ohně, obzvláště doporučujeme čokoládovou chilli-omáčku, která se výborně hodí jak ke sladkému (zmrzlina), tak i k pikantnímu (kuře).
Složení: chilli*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
certifikace CZ-BIO-002
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
EAN: | 9004145003545 |

Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně

Hrubě mleté chilli vločky střední ostrosti

Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...

Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou

Mimořádná kvalita chlebového koření v gastro balení za velmi příznivou cenu

Když venku napadne sníh a krajinu zakryje bílá peřina, máme chuť hned začít péct cukroví. Stačí jen otevřít dózičku Vánočního cukrování a rázem dům provoní vůně Vánoc. Perníčky,...

Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.