Badyán BIO 25g, Sonnentor
Kód: SON302Související produkty
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Detailní popis produktu
Badyán – „krása a kořeněná chuť v jednom“ - s jeho osmicípými, hvězdicovitými plody je badyán bezesporu nejhezčím kořením na trhu. A ještě k tomu dobře chutná. Sladké aroma, které se blíží fenyklovému, ale je o trochu ostřejší, se dobře hodí do sladkého pečiva a do kompotu.
V čínské kuchyni se s badyánem a sojovou omáčkou připravují polévky, dušené kuře, vepřové maso a kachna. Také ve Vietnamu rádi používají badyán při přípravě svých pokrmů, např. hovězí polévky (pho). Badyán je ovšem koření, které můžete použít mnohem rozmanitěji než se může zdát - stačí trocha odvahy k experimentování a příklad z Východu.
Tip: badyán můžete dlouho vařit. Při přípravě kuřete vložte badyán dovnitř, aby dodal masu krásné aroma. Skladovat v suchu a chladu.
Složení: badyán*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství) certifikace CZ-BIO-002
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KOŘENÍ |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.05 kg |
| EAN: | 9004145003989 |
Výrazné koření indické kuchyně používaná ve slaných ale i sladkých pokrmech
S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián...
Mimořádná kvalita za příznivou cenu
Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Pikantní směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
