Provita
Nejvýznamnější a nejrozšířenější luštěnina v české kuchyni
Kód: XPRVG07
Výprodej
Rýžový sirup se vyznačuje neutrální chutí a je ideální na vaření i pečení. Můžete jej však použít i na doslazení kaší.
Kód: XPRV315
Jsou vhodné jako příměs müsli, jogurtů, kaší, nákypů ale také do slaných pokrmů. Lze je také využít k zahušťování omáček a polévek.
Kód: XPRV422
Snadno stravitelné přírodní zahušťovalo z mořských řas
Kód: PRV001
Snadno stravitelné přírodní zahušťovalo z mořských řas
Kód: PRV002
Amarant, laskavec či také Kiwicha má drobná světlá semínka s výraznější peprnou chutí. Nejchutnější je v dušených zeleninových pokrmech a polévkách, které báječně zahustí.
Kód: PRV225
Cukrem přislazené velkoplodé kanadské brusnice, ošetřené slunečnicovým olejem
Kód: PRV081
Cukrem přislazené velkoplodé kanadské brusnice, ošetřené slunečnicovým olejem
Kód: PRV082
Brusinky obalené v jogurtové polevě
Kód: PRV033
Loupaná předvařená drcená rýže, vhodná jako příloha.
Kód: PRV242
Luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí
Kód: PRV206
Luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí
Kód: PRVG04
Kokosový cukr karamelizované chuti z nektaru kokosových palem
Kód: PRV307
Ovocný cukr v jemné krystalické podobě, sladivost o 30% vyšší než u řepného cukru
Kód: PRV309
Přírodní cukr vypěstovaný v České republice
Kód: PRV308
Demerara je třtinový cukr příjemné medové vůně a chuti. Má hrubší, krupicovitou a křupavou strukturu.
Kód: PRV304
Demerara je třtinový cukr příjemné medové vůně a chuti. Má hrubší, krupicovitou a křupavou strukturu.
Kód: PRV303
Akce
Třtinový cukr světlejší barvy vhodný ke slazení moučníků, dortových těst, ranních kaší, nápojů.
Kód: PRV302
Třtinový cukr světlejší barvy vhodný ke slazení moučníků, dortových těst, ranních kaší, nápojů.
Kód: PRV301
Demerara je třtinový cukr příjemné medové vůně a chuti. Tmavší barva je díky obsahu zbytkové melasy. Má hrubší, krupicovitou a křupavou strukturu.
Kód: PRV306
Drobnozrnná černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, má jemnou oříškovou chuť a vynikající nutriční profil.
Kód: PRV204
Drobnozrnná černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, má jemnou oříškovou chuť a vynikající nutriční profil.
Kód: PRVG08
Snadno stravitelná čočka vhodná do polévek, pomazánek a kaší
Kód: PRV201
Snadno stravitelná čočka vhodná do polévek, pomazánek a kaší
Kód: PRVG01
Snadno stravitelná čočka vhodná do polévek, pomazánek a kaší
Kód: PRV202
Snadno stravitelná čočka vhodná do polévek, pomazánek a kaší
Kód: PRVG02
Velkozrnná čočka pro rychlou přípravu
Kód: PRV203
Přirozeně sladké datle ideální do sladkých pokrmů a nebo jako rychlá svačinka na výlety
Kód: PRV052
Přirozeně sladké datle ideální do sladkých pokrmů a nebo jako rychlá svačinka na výlety
Kód: PRV053
Datlová pasta má velmi široké využití v kuchyni. Je vhodná jako náplň do koláčů nebo do BBQ omáček či chutney. Díky své sladké chuti skvěle ochutí ranní kaše, oříšková...
Kód: PRV023
Semínka tykve k přímé spotřebě, vypěstovaná v České republice
Kód: PRV164
Semínka tykve k přímé spotřebě, vypěstovaná v České republice
Kód: PRV165
Dobře stravitelné malé fazolky jemné oříškové chuti
Kód: PRV212
Velká bílá fazole jemné máslové struktury
Kód: PRV213
Fazole oblíbená svou masitou strukturou
Kód: PRV214
Vhodná do salátů, rizot, polévek i hlavních pokrmů
Kód: PRV215
Vhodná do salátů, rizot, polévek i hlavních pokrmů
Kód: PRVG09
Dobře stravitelné malé fazolky příjemné chuti
Kód: PRV211
Dobře stravitelné malé fazolky příjemné chuti
Kód: PRVG03
Fazole střední velikosti moučné struktury a typické svou pikantní chutí jsou vhodné k širokému využití
Kód: PRV216
Fazole střední velikosti moučné struktury a typické svou pikantní chutí jsou vhodné k širokému využití
Kód: PRVG10
Loupané a půlené mungo fazolky. Jsou lehce stravitelné, mají jemnou, mírně nasládlou chuť a používají se hlavně v indické kuchyni.
Kód: PRV217
Sušené plody kustovnice čínské označované jako „ovoce dlouhověkosti“
Kód: PRV061
Křupavá granola s lyofilizovanými jahodami, bez palmového tuku.
Kód: PRV403
Křupavá granola s lyofilizovanými jahodami, bez palmového tuku.
Kód: PRV401
Křupavá granola s lyofilizovanými jahodami, bez palmového tuku.
Kód: PRV404
Křupavá granola s lyofilizovanými jahodami, bez palmového tuku.
Kód: PRV402
Nejvýznamnější a nejrozšířenější luštěnina v české kuchyni
Kód: PRV208
Nejvýznamnější a nejrozšířenější luštěnina v české kuchyni
Kód: PRV207
Nejvýznamnější a nejrozšířenější luštěnina v české kuchyni
Kód: PRVG07
Výborný zdroj omega-3 mastných kyselin, ideální do smoothies, kaší a jogurtů
Kód: PRV156
Výborný zdroj omega-3 mastných kyselin, ideální do smoothies, kaší a jogurtů
Kód: PRV155
Přirozeně bezlepková obilovina vhodná k přípravě na sladko i na slano
Kód: PRV221
Přirozeně bezlepková obilovina vhodná k přípravě na sladko i na slano
Kód: PRVG05
Jedná se o prášek z nepražených karobových lusků. Karob je obecně používán podobně jako kakaový prášek, je ale přirozeně sladší, s nižším obsahem tuku a zajímavé je...
Kód: PRV009
Jedná se o prášek z pražených karobových lusků. Karob je obecně používán podobně jako kakaový prášek, je ale přirozeně sladší, s nižším obsahem tuku a zajímavé je také...
Kód: PRV008
Nutričně výživná nepražená jádra kešu ořechů
Kód: PRV102
Nutričně výživná nepražená půlená jádra kešu ořechů
Kód: PRV103
Nutričně výživná pražená a solená jádra kešu ořechů.
Kód: PRV106
Jádra kešu ořechů obalené v jogurtové polevě
Kód: PRV036
Jádra kešu ořechů obalené v karamelové polevě
Kód: PRV037
Hruběji nastrouhaná dužina kokosového ořechu. Používá se jako ingredience do pečení, dezertů a sladkých jídel.
Kód: PRV331
Semolinový kuskus bývá připravován jako hlavní chod v podobě rizot nebo různých směsí, příloha, nasladko, jako součást zeleninových salátu nebo polévek.
Kód: PRV244
Semolinový kuskus bývá připravován jako hlavní chod v podobě rizot nebo různých směsí, příloha, nasladko, jako součást zeleninových salátu nebo polévek.
Kód: PRV245
Perlový neboli izraelský či jeruzalémský kuskus je narozdíl od více známého marockého kuskusu charakteristický především většími zrnky - perličkami o velikosti pepře a...
Kód: PRV246
Bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva
Kód: PRV006
Olejnaté semínko máslové chuti, vhodné do müsli nebo jiných snídaňových cereálií a směsí, do chlebových těst, cukroví, pomazánek, karbanátků, salátů.
Kód: PRV161
Olejnaté semínko vhodné do müsli nebo jiných snídaňových cereálií a směsí, do chlebových těst, cukroví, pomazánek, karbanátků, salátů.
Kód: PRV162
Jádra lískových ořechů běžné velikosti
Kód: PRV121
Jádra lískových ořechů prémiové velikosti
Kód: PRV123
Jádra lískových ořechů zbavená slupky
Kód: PRV125
Bílý mák příjemné oříškové chuti vypěstovaný v České republice
Kód: PRV153
Modrý mák vypěstovaný v České republice
Kód: PRV154
Ořechy stromu rodu Macadamia, který je původem z Austrálie. Jsou ceněny pro svou jemnou, krémovou chuť a vysoký obsah zdravých tuků. Jsou tak výživné a prospěšné pro zdraví, což...
Kód: PRV138
Ořechy stromu rodu Macadamia, který je původem z Austrálie. Jsou ceněny pro svou jemnou, krémovou chuť a vysoký obsah zdravých tuků. Jsou tak výživné a prospěšné pro zdraví, což...
Kód: PRV137
Sladké mandle šetrně zbavené slupky
Kód: PRV116
Neloupaná jádra sladkých mandlí běžné velikosti
Kód: PRV112
Neloupaná jádra sladkých mandlí běžné velikosti
Kód: PRV111
Neloupaná jádra sladkých mandlí prémiové velikosti
Kód: PRV114
Meruňkové kostičky obalené v jogurtové polevě
Kód: PRV034
Jednoduché pěstování klíčků různých druhů semen - vojtěška, řeřicha, fazole, oves, pšenice, žito, čočka, hrách, soja, hořčice, sezam, pohanka apod.
Kód: PRV901
Lahodné černé moruše sladké až sladkokyselé chuti
Kód: PRV071
Nori vločky jsou bohaté na jód, vitamíny A, C a B12, minerály a antioxidanty, které podporují zdraví štítné žlázy, imunitní systém a trávení. Navíc obsahují vlákninu a omega-3...
Kód: PRV007
Drcený plod ostropestřce peruánského podporující normální činnost jater, trávení a pročištění
Kód: PRV271
Jsou ceněny pro svou bohatou, máslovou chuť a jsou často používány v kulinářství, zejména v dezertech, ale vhodné i jako křupavý doplněk salátů a vařených jídel.
Kód: PRV136
Jsou ceněny pro svou bohatou, máslovou chuť a jsou často používány v kulinářství, zejména v dezertech, ale vhodné i jako křupavý doplněk salátů a vařených jídel.
Kód: PRV135
Čistě přírodní zahušťovalo z citrusových plodů
Kód: PRV003
Čistě přírodní zahušťovalo z citrusových plodů
Kód: PRV004
Novinka
Vyloupaná jádra pistáciových oříšků, nepražená a nesolená.
Kód: PRV139
Solené pistáciové ořechy ve skořápce
Kód: PRV134
Lehce stravitelná, přirozeně bezlepková plodina, vypěstovaná v České republice
Kód: PRV223
Lehce stravitelná, přirozeně bezlepková plodina
Kód: PRV222
Lehce stravitelná, přirozeně bezlepková plodina
Kód: PRVG06
Lehce stravitelná, přirozeně bezlepková plodina
Kód: PRV224
Hrušková povidla podle tradičního receptu bez konzervantů a přidaného cukru
Kód: PRV021
Jihoamerická pseudoobilovina označována jako superpotravina s vynikající nutriční hodnotou
Kód: PRV231
Jihoamerická pseudoobilovina označována jako superpotravina s vynikající nutriční hodnotou
Kód: PRV234
Jihoamerická pseudoobilovina označována jako superpotravina s vynikající nutriční hodnotou
Kód: PRV233
Jihoamerická pseudoobilovina označována jako superpotravina s vynikající nutriční hodnotou
Kód: PRV232
Štavnaté rozinky z tureckého pobřeží povrchově ošetřené pouze slunečnicovým olejem
Kód: PRV054
Tip
Štavnaté světlé sultánky povrchově ošetřené pouze slunečnicovým olejem
Kód: PRV056
Nesířené rozinky obalené v jogurtové polevě
Kód: PRV032
Výborná rýže ideální pro přípravu risotta, pěstovaná v Itálii
Kód: PRV253
Speciální druh rýže určený na přípravu italského rizota. Pěstuje se na severozápadě Itálie v oblastech Lombardie a Piemont.
Kód: PRV254
Rýže charakteristická jemnou květinou vůní
Kód: PRV251
Lepivá rýže ideální do risota, náplní a zapékaných pokrmů
Kód: PRV256
Speciální druh rýže využívaný především v japonské kuchyni - na přípravu různých druhu sushi. Rýže je po uvaření lepkavá, dobře tvarovatelná.
Kód: PRV255
Olejnaté semínko loupaného bílého sezamu
Kód: PRV152
Sirup výrazně sladké chuti připomínající karamel. Hodí se do studené i teplé kuchyně a díky své zlatavé barvě najde využití všude a stačí ho tedy jen troška.
Kód: PRV313
Sirup výrazně sladké chuti připomínající karamel. Hodí se do studené i teplé kuchyně a díky své zlatavé barvě najde využití všude a stačí ho tedy jen troška.
Kód: PRV314
Sirup výrazné a jemné chuti, které patří k nejoblíbenějším sirupům. Ideální do ranních kaších, lívanců, smoothies nebo také při přípravě domácí granoly, flapjacků,...
Kód: PRV311
Sirup výrazné a jemné chuti, které patří k nejoblíbenějším sirupům. Ideální do ranních kaších, lívanců, smoothies nebo také při přípravě domácí granoly, flapjacků,...
Kód: PRV312
Javorový sirup Grade C je charakteristický tmavší barvou a výraznější javorovou chutí a vůní. Je oblíbený na polévání palačinek a lívanců.
Kód: PRV317
Loupané slunečnicové semínko k přímé spotřebě. Jsou chutným obohacením chlebů a pečiva, sušenek, müsli směsí, zeleninových a obilných pokrmů.
Kód: PRV163
Slzovka obecná neboli Jobovy slzy či Hato Mugi je určena k další tepelné úpravě, k přípravě polévek, kaší, salátů, čajů apod. Je možné ji použít i k výrobě mouky.
Kód: PRV235
Sůl z podhůří Himaláji vyniká lahodnou chutí
Kód: PRV321
Nerafinovaná vulkanická sůl z podhůří Himaláji známá také jako Kala Namak, pokrmům dodává vajíčkovou chuť i vůni
Kód: PRV325
Sůl z podhůří Himaláji vyniká lahodnou chutí, růžovou barvu jí dodávají stopová množství iontů železa
Kód: PRV323
Vypeckované sušené švestky ošetřené sorbanem draselným.
Kód: PRV083
Celé ovesné vločky s klíčky s velmi širokým využitím do snídaní, svačin, ale i hlavních jídel
Kód: PRV411
Stránka 1 z 2 -
126 položek celkem