Pesto Genovese bazalkové 200g, Citres
Kód: CIT001Související produkty

Italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice, silnější než špagety a uvnitř duté. V suchém stavu jsou přibližně 27 cm dlouhé a jejich průměr je 1,8mm.

Italské bezlepkové špagety jsou vytvořeny z kukuřičné, rýžové a quinoa mouky.

Balzamikový krém či glazé je neemulgovaný dresink na bázi balzamikového octa z Modeny s ořechů a hrušky. Ideální na zdobení zmrzlin, desertů a ovoce.

Vánoční tříbarevné těstoviny ve tvaru stromeček, dáreček, svícen a kometa ochucené rajčaty a špenátem. Těstoviny vyrobené na bronzových matricích, díky kterým mají...

Italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice, svým tvarem a velikostí zrn připomíná klasickou rýži. Ideální k masovým nebo zeleninovým pokrmům.
Detailní popis produktu
Bazalkové pesto je studená neemulgovaná omáčka zelené barvy, kterou získalo podle základní použité suroviny-čerstvé bazalky. Zralý sýr Parmigiano a výrazný česnek dodávají omáčce tu správnou, ale zároveň jemnou chuť. Pesto není vhodné ohřívat, důvodem je hořknutí bazalky.
Složení: Slunečnicový olej 40% (původ EU), bazalka 31%, kešu ořechy, sýr (extra tvrdý sýr, sýr Parmigiano Reggiano), bramborové vločky, jedlá sůl, cukr, rostlinná vláknina, česnek 0,7%, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, přírodní aroma.
Může obsahovat stopy arašídů.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1790kJ (434kcal)
Tuky 42,0g ; z toho nasycené mastné kyseliny 5,3g
Sacharidy 5,1g ; z toho cukry 4,4g
Vláknina 4,9g
Bílkoviny 5,6g
Sůl 2,9g
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před teplem. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 15 dnů.
Země původu: Itálie
Výrobce: CITRES S.P.A., Via del Giglio 19, 37051 Bovolone (Verona), Itálie.
Prodávající: CANO CZ s. r. o., V Ráji 262, 530 02 Pardubice, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | POLOTOVARY |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
EAN: | 80127192 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.