Olej Sacha inchi BIO 250ml, Health link

Kód: HLT105
Značka: Health link
155 Kč 138,39 Kč bez DPH 62 Kč / 100 ml
Skladem
Můžeme doručit do:
6.5.2024

Olej pro studenou kuchyni jemně oříškové chuti s optimálním poměrem Omega-3,6,9 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jednodruhový jedlý olej. Olej Sacha Inchi představuje nejkvalitnější rostlinný zdroj polynenasycených mastných kyselin. Je získáván šetrným procesem lisování za studena semen peruánské rostliny Plukenetia volubilis rostoucí v oblasti Amazonie. Obsahuje až 90% nenasycených mastných kyselin omega-3, omega-6 a omega-9, v ideálním poměru pro náš organismus. Má jemnou, mírně oříškovou chuť.

Kyselina α-linolenová (ALA), a linolová (LA) přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 2 g ALA a 10 g LA denně. 

Vhodný pouze pro studenou kuchyni do salátů, zálivek, na dochucení hotových jídel. Není určen na smažení, pečení a vaření! Nezahřívejte!

Složení: Olej ze semen Sacha inchi* (Plukenetia volubilis) 100%, lisovaný za studena.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-001, zemědělská produkce mimo EU.
Baleno v ochranné atmosféře.

Výživové údaje na 100g: 
Energetická hodnota 3502kJ (837kcal)
Tuky 93,0g, z toho:
     - nasycené mastné kyseliny 6,5g
     - mononenasycené mastné kyseliny 8,3g
     - polynenasycené mastné kyseliny 78,0g
Sacharidy 0,0g ; z toho cukry 0,0g
Bílkoviny 0,0g
Sůl 0,0g
Vitamin E 180mg - 1500% RHP*
*RHP - Referenční hodnota příjmu minerálů (dospělé osoby).

Skladování: Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v lednici, láhev pečlivě uzavírejte. Případná sedlina není na závadu výrobku.

Země původu: Peru

Výrobce a distributor: HEALTH LINK s.r.o., Holická 1173/49a, 779 00 Olomouc - Hodolany, Česká republika. 

Doplňkové parametry

Kategorie: OLEJE, GHÍ, OCTY, UMEBOSHI
Hmotnost: 0.7 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: