Koření do svařeného červeného vína BIO 32,4g, Sonnentor
Kód: SON455Související produkty

Zelená káva z nepražených kávových bobů pochází z plantáže vysokohorské oblasti v Nikaragui. Vychutnejte si jedinečnou chuť bezkofeinové zelené kávy nejlépe po sportovním výkonu...

Jemná a voňavá směs k přípravě svařeného vína nebo horkého punče

Vánoce se kvapem blíží a všichni jistě vymýšlíme, jaké dárky tentokrát nadělit pod stromeček. Pokud letos hledáte něco, co vaše nejbližší zaručeně potěší a udělá jim radost,...
Detailní popis produktu
Návod k přípravě: Nálevový sáček přelít vínem o teplotě 70-80°C (250ml) a nechte louhovat cca 5-10 minut. Můžeme dochutit cukrem, medem, či jinými sladidly.
Složení: Šípek*, ibišek*, hřebíček*, pomerančová kůra*, skořice Cejlon*, jablka*, éterický olej* (pomeranč).
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
certifikace CZ-BIO-002
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 9004145023024 |

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny

Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů

Pikantní indická směs koření, vhodná do indických pokrmů jako pilaf, biryani, na různé druhy masa, ryby a k dochucení luštěnin - čočky a fazolí.

Hrubě mleté chilli vločky střední ostrosti

Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...

Když venku napadne sníh a krajinu zakryje bílá peřina, máme chuť hned začít péct cukroví. Stačí jen otevřít dózičku Vánočního cukrování a rázem dům provoní vůně Vánoc. Perníčky,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.