Káva zrnková pražená Mexiko BIO 1kg, Destination
Kód: DST003Související produkty

Kořenící přípravek ovocné, vánoční a kořeněné chuti.

100% arabika jednotného původu odrůdy Caturra je pěstována v nadmořské výšce přes 1200m ve stínu stromů deštného pralesa. Je sbírána ručně, a proto se ve sklizni objeví jen ty...
Detailní popis produktu
Kávová řada Les Origines značky Destination sestává z jednodruhových (single origin) káv z různých regionů. Mexiko, přetnuté dvěma horskými masivy a obdařené tropickým klimatem, má základní předpoklady pro pěstování kávy. Tato vyvážená bohatá káva splňuje dokonale představy o arabice pěstované ve velké nadmořské výšce. Charakterizuje ji středně plné tělo a bohatá chuť s dlouhým trváním v ústech. Chuť kávy je dokonale rozvinuta díky řemeslnému pražení kávy, kdy jsou zrnka pražena pomaleji při nižší teplotě než běžné průmyslové kávy. Pro výrobu této kávy byla použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Skladování: Skladujte v suchu
Země původu: Francie (pražení), Mexiko (kávové boby)
Certifikát BIO: FR-BIO-01
Doplňkové parametry
Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
---|---|
Hmotnost: | 1.05 kg |
EAN: | 3700110005052 |

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaový prášek je vyroben z kakaových bobů vypěstovaných v Peru. Pro výrobu se používají semena kakaovníku vzácné odrůdy Criollo, která je vysoce ceněna pro svou bohatou škálu...

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.