Káva zrnková pražená Mexiko BIO 1kg, Destination
Kód: DST003Související produkty
Kořenící přípravek ovocné, vánoční a kořeněné chuti.
Bylinný aromatizovaný čaj pro povzbuzení těla i ducha, zdroj přírodní energie
Detailní popis produktu
Kávová řada Les Origines značky Destination sestává z jednodruhových (single origin) káv z různých regionů. Mexiko, přetnuté dvěma horskými masivy a obdařené tropickým klimatem, má základní předpoklady pro pěstování kávy. Tato vyvážená bohatá káva splňuje dokonale představy o arabice pěstované ve velké nadmořské výšce. Charakterizuje ji středně plné tělo a bohatá chuť s dlouhým trváním v ústech. Chuť kávy je dokonale rozvinuta díky řemeslnému pražení kávy, kdy jsou zrnka pražena pomaleji při nižší teplotě než běžné průmyslové kávy. Pro výrobu této kávy byla použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv.
Skladování: Skladujte v suchu
Země původu: Francie (pražení), Mexiko (kávové boby)
Certifikát BIO: FR-BIO-01
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.05 kg |
| EAN: | 3700110005052 |
Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
